Можете бързо и лесно да поръчате наш продукт, като използвате платформата на електронния ни магазин от сайта. Регистрацията не е задължителна. Телефонният номер и адресът/офисът за доставка се изискват от куриерската фирма и ще се използват от нас единствено и само за обслужване на конкретната поръчка. При доставка на поръчката до офис на куриерска фирма Спиди/Еконт, адресът на съответния офис се попълва в полето "коментар или данни за фактура".

Може да направите поръчка също и чрез директната форма за контакт "Въпрос за продукта" или да поръчате по телефона, както и на електронната ни поща sono@sono.bg . Продуктите ни могат да бъдат намерени и в магазинната мрежа в страната. За повече информация използвайте менюто "Полезно", бутон "Търговски обекти".

Цените на продуктите са крайни с включен ДДС и са публикувани вляво от бутона "Купи сега" на страницата с информация за конкретния продукт.

Цената на доставката е в зависимост от избраната от Вас куриерска фирма, както и от това дали пратката е до адрес, или до поискване от офис. Доставката до офис на Спиди е 3.50 лв., а до офис на Еконт- 4.50 лв. При поръчка, изпратена до адрес на клиента, цената за доставка е 5.70 лв. и се извъшва чрез куриерска фирма Спиди. При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна, което се изписва под бутона "Поръчай".

 

 

Как да поръчам:

 

1.Прочетете необходимата Ви информация.

2.Изберете продукт.

3.Натиснете бутона "Купи сега", за да добавите продукта към покупката си.

4.Изберете колко броя от избрания продукт желаете да поръчате в клетката в средата на полето.Сумата автоматично ще се актуализира.

5.Ако желаете да закупите и други продукти, натиснете бутона "Продължи пазаруването" и повторете горните стъпки за съответния избран продукт.

6. Накрая натиснете бутона "Поръчай". Проверете данните от регистрацията си. Ако желаете, въведете допълнителна информация или данни за фактура в полето отляво и отново натиснете "Поръчай".

7.Ще получите имейл за потвърждение и информация за статуса на поръчката Ви.

 

При всички случаи трябва да се имат предвид Общите условия за ползване на сайта